Vald jättis perearsti tööks vajaliku netiühenduseta

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Läänemaa Nõva vallavalitsus jättis perearsti internetita ja loodab, et arst maksab edaspidi ise kinni arstipunkti kommunaalkulud.

Kuna netiühendus puudub 1. maist, siis ei saa perearst patsientidele kirjutada digiretsepte, väljastada töövõimetuslehti, tõendeid, saatekirju jms, kirjutab Lääne Elu.

Seni on internetiühenduse ja kommunaalkulud maksnud kinni vald, perearstil on kehtiv rendileping, mille järgi kohustub vald kulusid kandma.

Perearst Tiina Proosväli ütles, et vallavalitsus on teinud talle ettepaneku kehtivat lepingut muuta, kuid ta ei ole nõustunud ja et internetti enam tõepoolest ei ole.

Nõva vallavanema Deiw Rahumägi sõnul katkestati internetiühendus Nõva huvikeskuse tegevuse ümberkorraldamise pärast. 1. maist kolis vald huvikeskuse tegevuse ümber koolimajja, sest maja ülalpidamiskulud olid liiga suured, ja loobus ka 30 eurot kuus maksnud internetipaketist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles