Keskerakondlased loobuvad protestiks Swedbanki teenustest

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki kontor. Foto on illustreeriv
Swedbanki kontor. Foto on illustreeriv Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keskerakonna Läänemaa piirkonna juhatuse kümme liiget otsustas loobuda Swedbanki teenustest.

Üks, kes otsustas Swedbanki teenustest loobuda, on juhatuse liikmest talupidaja ja mesinik Arvo Kirs (pildil), kes on Swedbanki klient olnud selle algusest peale, kirjutab Lääne Elu.


Kirs ütles, et on pereringis arutanud ka kogu pere lahkumist Swedbankist. «Äärmiselt ebasümpaatne pank, ülbe ja ükskõikne. Ei näe mingit põhjust selle seltskonnaga tegeleda,» sõnas Arvo Kirs.

Kirs ütles, et on Swedbankist lahkumist kaalunud varemgi. Viimaseks tilgaks karikas sai panga otsus lõpetada Haapsalu kontoris sularahatehingud.

Üleskutse loobuda haapsallastel igasugustest Swedpanki teenustest ja valida endale mõni alternatiivne asutus, kus oma hoiuseid hoida ja kuhu palka kanda, tegi Haapsau linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid paari päeva eest vastuseks Swedbanki otsusele muuta 9. juunist Swedbanki Haapsalu kontor sularahavabaks. Kaob ka valuutavahetus.

Pikemalt loe Lääne Elust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles