Nutikus aitas perel Disneylandi reisilt kõvasti säästa

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaal asuv Disneyland.
Prantsusmaal asuv Disneyland. Foto: AFP/SCANPIX

Briti perel õnnestus Disneylandi külastuse pealt kokku hoida 200 eurot, kuna broneerisid reisi teemapargi prantsusekeelse büroo vahendusel.

Burgini pere kolis 10 aasta eest Suurbritanniast Hispaaniasse, kirjutab Telegraph. «Me märkasime, et Hispaanias reklaamitud eripakkumised on märksa kallimad kui samalaadses Inglismaal,» rääkis Chloe Burgin.

Perepuhkust planeerides tegid nad pisut taustatööd ning avastasid, et kõige odavam pakkumine on prantsuskeelsel lehel, kuid seda ei saanud broneerida Suurbritannia aadressi kasutades. Naine helistas Briti büroosse ja küsis prantslastele suunatud pakkumist, kuid sellest keelduti.

Seejärel võttis naine ühendust Prantsuse bürooga ning palus end ühendada kellegagi, kes oskab inglise keelt. «Enam vastutulelikum poleks saanud olla,» kinnitas naine. Pere ei saanud mitte ainult soodsat pakkumist, aga neile pakuti ka paremat hotelli ilma et oleks tulnud juurde maksta. Pere suutis säästa 200 naela (239 eurot), kuid veelgi rohkem säästavad need, kes jäävad kauemaks või ööbivad mõnes Disney hotellis.

Näiteks valides näiteks augustikuuks hotelli sooduspakkumise (4 ööd) teemapargi Suurbritannia lehelt, siis maksab see 3243 naela (3878 eurot). Selle hinna sees on hotell koos hommiku- ja õhtusöögiga, teemapargi piletid ja kiirpass, mis lubab teatud atraktsioonidele ilma järjekorras seismata. Sama pakkumine prantsuskeelsel lehel aga maksab 3391 eurot. Ainus erinevus on, et selle pakkumise ostjad saavad hotellis vaid hommikueinet, kuid enamus peresid ei kuluta 597 eurot kolmele õhtusöögile.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles