Moskvasse saab rongiga poole odavamalt

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Go Rail.
Go Rail. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Alates 1. juunist 2014 avaneb võimalus sõita rongiga Moskvasse tavahinnast poole odavamalt, kuna Go Rail suurendas rahvusvahelist koostööd Venemaa Raudteega.

Rahvusvahelist sõitjatevedu korraldav AS GoRail otsustas suurendada Tallinn-Moskva liinil sõidupiletitele kehtivaid soodustusi.

50-protsendine allahindlus kehtib vähemalt 31 päeva enne väljasõitu ostetud rongipiletitele. Piletite hinnad Tallinna-Moskva liinil algavad sellisel juhul SV-mugavusklassis sõites 164 eurost ning kupeevagunis 90 eurost. 16–30 päeva enne väljasõitu ostetud piletitele rakendub 30-protsendine allahindlus.

Go Raili arendusdirektori Jolan Ševtsovi sõnul võimaldas soodustusi märkimisväärselt suurendada rahvusvaheline koostöö Venemaa Raudteega. «Meil on hea meel, et ühiste kokkulepete tulemusena leitud lahendus annab kaaluka põhjuse eelistada kahe pealinna vahel sõitmiseks rongi,» rääkis Ševtsov. «Pikem sõit planeeritakse üldjuhul kauem ette, mistõttu rõõmustab võimalus poole hinnaga pileteid soetada kindlasti väga paljusid reisihuvilisi nii Eestis kui ka Venemaal.»

Allahindlused ei kehti 11–15 päeva enne väljasõitu soetatud piletitele ning kuni 10 päeva enne sõitu müüdavatele piletitele rakendub 3-protsendiline lisatasu. Eeltoodu kehtib SV- ja kupeevagunites sõites kuni selle aasta lõpuni, välja arvatud tippaegadel 31.10–05.11 ja 25.–31.12, mil piletid on müügis täishinnaga.

Rahvusvahelistele rongidele on võimalik pileteid osta kuni 45 päeva enne rongi väljumist.

AS GoRail võttis Moskva rongipiletite soodussüsteemi kasutusele 15. mail, mil maksimaalne võimalik soodustuse määr oli 20 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles