Spordiklubi liikmekaart on suvel kuni poole soodsam

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rühmatreening.
Rühmatreening. Foto: Mati Hiis

Paljud Tallinna ja ka teiste Eesti linnade spordiklubid korraldavad suvekampaaniaid, pakkudes uutele tulijatele võimalust soetada klubikoort tavahinnast kuni 50 protsenti soodsamalt.

Veel kaks päeva saab Meritoni Spordiklubis (Meriton Grand Conference & Spa hotellis) osta 1500-kroonise kolme kuu paketi, millega saab piiramatult osaleda rühmatreeningutes, käia jõusaalis ja hotelli veekeskuses. Tavahind on sellisel paketil 1000 krooni kuus.

«Pakkusime ka klubi senistele liikmetele võimalust suveks soodsama hinnaga trennis käia ning paljud neist vahetasidki oma paketid ringi,» ütles spordiklubi peatreener Oleg Vinogradov. «Arvukalt on uusi tulijaid olnud just viimastel päevadel, loodetavasti saame suveks juurde kuni 150 uut liiget. Oleme kampaania tulemustega rahul.»

«Olen rääkinud paljude uute tulijatega ning nende suvel klubis treenimise peamine argument on ajapuudus. Tallinna kesklinnas on tegelikult ju vähe vabas õhus treenimise võimalusi neile, kes tahaksid tugevamat füüsilist koormust. Igaühel ju pole aega ega võimalust mitu korda nädalas äärelinna või lausa metsa sõita,» ütles Vinogradov.

Teise argumendina on paljud uued klubiliikmed tema sõnul nimetanud veekeskuse olemasolu. «Nad peavad väga oluliseks võimalust rühma-või jõusaalitreeningu järel veel ujuma või mullibasseini-saunadesse minna ja otsustanud just seetõttu suveks klubikaardi osta. Kolmandat osa harrastajatest aga klubikaardi soetamine lihtsalt distsiplineerib: omapäi treenides saab ju tihtipeale laiskus ja mugavus võitu,» nentis ta.

Spordiklubide kett MyFitness pakub suveks välitreeningute 30-päevast paketti hinnaga 499 krooni kuu Tallinnas ja 349 krooni kuus Tartus. Lisaks saab soetada soodsa hinnaga päevapaketi (499 krooni kuus Tallinnas, 429 krooni kuus Tartus ning 349 krooni kuus Narva klubis). Kümne korra kaart maksab MyFitnessi Tallinna klubides 799 krooni, Tartus 599 krooni ja Narvas 399 krooni.

Spordiklubis Zelluloos maksab suvel hommikupakett 399 krooni (tavahind 500 krooni),  jõusaali kahe kuu pakett 599 krooni ja jõusaali ning aeroobika limiteerimata kahe kuu pakett 749 krooni (tavahind 750 krooni kuus).

Klubis Arctic Sport Tallinna klubis kehtib sooduspakkumine ujumise eratreeningutele. Juulis ja augustis maksab eratund kahele täiskasvanule 350 krooni, mitteklubiliikmetele 500 krooni.

Spordiklubi PlanetSport pakub 15. juulini kõikidele uutele tulijatele 30-päevast limiteerimata kuukaarti 499 krooni eest.

Status Clubis käib reklaamikampaania «Suvi pere ääres. Puhkusepakett», mis sisaldab kõiki teeningvõimalusi ajalise piiranguta ja viite solaariumiseanssi hinnaga 990 krooni kuus (ühekordse külastuse tavahind on 300 -400 krooni).

Eriti kasulik näikse olevat aga spordiklubi Reval Sport suvepakkumine «Tee trenni targalt- treeni suvel koos treeneriga», sest reeglina teiste spordiklubide suvepakkumistes treeningkavu ega koormusteste pole. Jõusaalipakett, millega saab harjutamas käia kaheksa korda kuus, maksab 500 krooni ning sellega kaasneb ka jõusaali treeneri konsultatsioon. Treener annab toidumisalast nõu ja koostab huvilisele jõusaaliharjutuste algkava. Kuni 15. augustini kehtib klubis kampaania «Fitness pakett Sinule ja sõbrale», mis sisaldab piiramatult rühmatreeninguid ja jõusaali külastamist, maksab ühele treenijale 600 krooni kuus ning sisaldab ka koormustesti.

Haapsalu FitClubis maksab üksikpääse endise 75 krooni asemel 50 krooni, kümne korra pääse aga talvise 690 krooni asemel 500 krooni. Rühmatreeningud toimuvad seal esmaspäevast reedeni.

Pärnu klubis Tervisex käib «Klubivahetuskuu»: kuni 1. septembrini saab iga uus klubiliige lunastada endale kuupääsme sama hinnaga, mis kehtis tema senises spordiklubis.

Spordiklubis Arigato maksab praegu päevapilet kõikidesse treeningutesse 75 krooni ning klubiliikme kaaslasele vaid 25 krooni (tavahind 175 krooni). Kuni 31. juulini saab 590 krooniga lunastada ArigatoSport paketi, mis võimaldab külastada ühe kuu jooksul kellaajaliste piiranguteta rühmatreeninguid ja fitness-saali.

Kadrioru Spordiklubis maksab klubikaart praegu 100 krooni. Jõusaali kolme kuu kaart maksab 1800 krooni (tavahind 2670 krooni). Pakutakse ka 250-kroonise proovinädala võimalust: seitsme päeva jooksul saab piiramatult külastada jõusaali ja osaleda rühmatreeningutes.

Keila Tervisekeskuses maksab suvekuudel ujula, jõusaali ning rühmatreeningute piiramatut külastamist võimaldav kuukaart vaid 500 krooni (tavahind 900 krooni). Õpilase limiteerimata kuukaart maksab 300 krooni ning rühmatreeningute ühekordne pääse 85 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles