Elron tegi diili õpilasmalevaga

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Elmo Riig / Sakala

Elron sõlmis sihtasutusega Õpilasmalev partnerlusleppe, mille tulemusena saavad noored sõita tänavu malevasse tööle ja koju tagasi 30-protsendilise hinnasoodustusega.

«Elron on nüüdsest Tallinna Õpilasmaleva ametlik transpordipartner ning järgmisest esmaspäevast hakkavad selle aasta malevarühmad meie rongidega üle Eesti asuvatesse tulevastesse töökohtadesse laiali sõitma,» teatas Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste. Suve lõpus saavad malevlased Elroni rongidega ka koju tagasi.

Õpilasmaleva juhataja Maarja Saavik arvas, et kuna malevlaste arv on igal suvel äärmiselt suur, rohkelt on ka rattarühmasid ning kuna malevlased võtavad endaga kolmeks nädalaks kaasa praktiliselt pool elamist, on rongiliiklus väga efektiivne ning sobiv vahend malevlaste rühmadesse sõidutamiseks. «Kuna oleme rongiliiklust mitmel varasemalgi aastal sel eesmärgil kasutanud ja koostöö on igati positiivselt sujunud, on meil ainult hea meel, et saame seda koostööd veelgi soodsamalt ja tihedamalt jätkata,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles