Neljas Eesti rannas saab sel suvel mobiiliga jäätist osta

Marina Lohk
, Tarbija24 reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stroomi rand.
Stroomi rand. Foto: Peeter Langovits

Alates tänasest, 6. juunist saab neljas Eesti rannas asuvas kaheksas 8 Premia jäätisekioskis oma ostude eest tasuda mobiiltelefoniga.

Eelmine aasta alustasid pilootprojektis Premia jäätisekioskid Stroomi ja Pikakari rannas, see aasta lisanduvad neile ka Pärnu ja Pirita rand.

«M-maksete projekt sai eelmisel aastal alguse praktilisest vajadusest ning osutus ülimenukaks. Paljud suvitajad ei võta randa kaasa sularaha või pangakaarti, kuid mobiiltelefoni ei jäta tänapäeval keegi naljalt koju. M-makse võimalus sai meie jäätisekioskitesse paigaldatud, et tasumine oleks võimalikult lihtne ja mugav. Mobiiliga tasutud summa kajastub kliendil järgmisel kuul mobiilioperaatori poolt väljastatud arvel,» sõnas Premia Foods ASi juhatuse esimees Katre Kõvask.

Premia Tallinna Külmhoone ASi brändijuhi Katrin Tamme sõnul on müügipunktid varustatud tahvelarvutitega. «Tahvelarvutis olevas aplikatsioonis valitakse välja ostetavad tooted, seejärel genereerib programm ekraanile telefoninumbri, millele helistades ongi tehing tehtud. Summa lisandub kliendi igakuisele telefoniarvele,» selgitas ta.

Mobiiliga jäätist ostes lisandub arvele 0.32 eurot mobiilioperaatori tasu.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles