Lido loobus lõunapakkumistest

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise Lido. Sügisel avatakse uus Lido juba laienenud Ülemiste keskuses. Kuid ka neile kahele on tulemas veel lisa.
Solarise Lido. Sügisel avatakse uus Lido juba laienenud Ülemiste keskuses. Kuid ka neile kahele on tulemas veel lisa. Foto: Martin Ilustrumm

Läti restoranikett Lido otsustas lõunapakkumistest ajutiselt loobuda, kuna ees seisab bistroo interjööri värskenduskuur.

«Lido lõunapakkumine on vaid ajutiselt, suve lõpuni menüüst väljas, sest Solarise bistroo toiduväljastusala ootab ees ümberehitus,» täpsustas Lido Eesti turundusjuht Tiina Köst.

Praegusel kohal paiknev lõunapakkumiste lett muudab asukohta ning valikusse lisandub veel uus menüü, mida seni Eesti ainsas Lidos pakutud pole. «Bistroo enda pinna peal on veel kasutamata ruumi, kuhu tekib uusi menüüväljastuskohti. Kasutame need pinnad ära, mis on seni avarust juurde andnud,» täpsustas Köst.

Ümberkorraldused ei puuduta restorani osa ning kogu ehitustegevus toimub öisel ajal, mil Solaris on suletud.

Sügisest naaseb menüüsse lõunapakkumiste osa, kuid täieneb ka senine menüü.

Novembris avab Lido Ülemiste keskuses oma teise Eesti toidukoha. Solarise keskuse Lidosse lisanduv uus menüüosa Ülemiste keskuse restorani esialgu ei tule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles