Elron pikendas reisirongiliini kagu suunal

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni uus rong. Raudteejaam. Tallinn-Viljandi rong.
Elroni uus rong. Raudteejaam. Tallinn-Viljandi rong. Foto: Elmo Riig

Elron pikendas senist Tallinna-Tartu ekspressrongiliini Valgani nii, et Valka reisijad ei pea edaspidi Tartu jaamas ümber istuma. Nii väheneb ka kogu reisile kuluv aeg.

Elroni müügi- ja turundusjuhi Norbert Kaareste sõnul on Valga suund nüüd ainus Eestis, kuhu sõitmiseks ei pea vahepeal ümber istuma.

«Valga rongi täituvus on kuust-kuusse paranenud ja kui vaadata Tartust väljuvate raudteeharude valikuid, siis edasisõiduks on kõige suurema potentsiaaliga Valga,» kommenteeris Kaareste.

Reisijate teekond Tallinnast Valka kestab orienteeruvalt kokku 3 tundi ja 15 minutit.

Tarbija24 lugeja edastusel teavitavad piletimüüjad liinimuudatusest, juhatades reisijaid enne Tartu jaama saabumist uste juurde. «Piletimüüjad paluvad reisijatel end riidesse panna, et valmistuda väljuma, kuna rong peatub Tartus vaid kaks minutit,» edastas lugeja.

Segadust tekitab veel asjaolu, et rongis on muutmata jäänud sellekohane audioinfo ning Tartusse saabudes kõlab rongi kõlaritest lõpp-peatusest teavitav informatsioon, kuigi rong sõidab edasi Valka.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles