Tänavu sööme nahavaba šašlõkki

Triin Ärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanipäeval armastatakse süüa grillliha.
Jaanipäeval armastatakse süüa grillliha. Foto: Panther Media/Scanpix

Sel jaanipäeval leiab poodidest grillile särisema nii uut ja huvitavat kui ka vanu lemmikuid. 

Talleggi turundusjuhi Triin Kõrgmaa sõnul kalduvad eestlaste jaanipäeva söögieelistused viimastel aastatel pigem fileest ja kintsulihast valmistatud marinaaditoodete ja šašlõkkide poole. «Tarbimistrendid näitavad, et aina enam eelistatakse kergemat linnuliha, mida on lihtne ka grillida,» rääkis Talleggi turundusjuht Triin Kõrgemaa. 

Rakvere ennustab jaaninädala müügihittideks aga hoopis klassikalisi tooteid: Rakvere grillribi, keefirimarinaadis šašlõkk ja lastegrillvorstid ploomidega lambasooles. Samuti kasvab tõenäoliselt ka Talleggi jogurti kanaliha šašlõki ja erinevate marinaaditoodete müük.

«Uutest toodetest on tarbijad hästi vastu võtnud vallatult täpilise ilme ja krõmpsuva struktuuriga linaseemnetega grillvorstid lambasooles ja ehtsa paksu Kreeka jogurtiga marinaadis maitsestunud Kreeka jogurti šašlõki seakaelakarbonaadist,» tõi välja Rakvere turundusjuht Triin Lõoke.

Kõrgema sõnul on kõik Talleggi ämbrisse pakendatud šašlõkid sellest hooajast aga nahavabad. Ka Rakvere ei jää alla, nende e-ainete vaba tootesari «Puhtad maitsed» täienes sel suvel metsmustika- ja puravike šašlõkiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles