Haigekassa sõlmis lepingu Benita koduga

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringkäik Benita hooldekodus.
Ringkäik Benita hooldekodus. Foto: Martin Ilustrumm

Benita hooldekodu on alates 1. juulist Haigekassa statsionaarse õendusabi lepingupartner, mis tähendab, et Haigekassas kindlustatud isikutel on võimalik õendusabi teenuseid saada Haigekassa rahastamise alustel.

Patsiendile kehtib 15 protsendi suurune omaosalustasu haiglapäeva eest tasumisel, mis on 2014. aastal 7,38 eurot.

Ravijärjekorda registreerimisel on vajalik perearsti või eriarsti saatekiri. Patsientidele, kellel puudub ravikindlustus või kes muul põhjusel ei saa Haigekassa poolt teenust, pakub Benita Kodu samade teenuspõhimõtete alusel tasulist iseseisvat statsionaarset õendusabi. Individuaalsetest soovidest ning vajadustest lähtuvalt pakub Benita Kodu toetatud elamist ja ka päevahoidu.

Benita Kodu on õendusabi- ja taastusravihaiglana töötanud juba kuus aastat. Benita ravikeskus pakub ööpäevaringset õendushooldust, toetab eaka ja liikumispuudega kliendi turvalist elukorraldust. Sõltuvalt patsiendi tervisest pakub Benita Kodu ravi toetavat füsioteraapia teenust, lisaks tasulist taastusravi - liikumisravi, tegevus-, loovteraapiat ja käsimassaaži.

Benita asub Tallinnast 25 kilomeetri kaugusel, Keila vallas Valkse külas. Benita ning Pärnus asuv Wasa hotell ja taastusravikeskus kuuluvad MMG Ravikeskused OÜ alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles