Rotermanni kvartalis avati uus hambaravikliinik

Marina Lohk
, Tarbija24 reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nordic Hambakliinik

Tallinnas Rotermanni kvartali Navigaatori ärihoones avas uksed Tallinna moodsaima hambaravitehnikaga varustatud Nordic Hambakliinik Rotermanni.

«Kliinikus töötavad oma valdkonna spetsialistid, kes suudavad lahendada mitmesuguseid probleeme alates juureravist ja igemeravist, lõpetades keerukamate implantoloogia ja esteetiliste hambaravi protseduuridega. Soovime pakkuda klientidele interdistsiplinaarset hambaravi, mis tähendab, et patsient saab vajadusel kõik teenused ühest kliinikute ketist,» selgitas kliiniku peaarst Kristo Ivanov.

Kliinikus kasutatakse muu hulgas näiteks maailma juhtivate hambaraviseadmete tootja, USA ettevõtte Adec seadmeid.

Ivanovi sõnul on igal aastal suurenenud ka hambaravituristide osakaal, kes tulevad Eestisse soodsama hinna tõttu enda hambaid ravima. «Enamik väliskliente tuleb Soomest, aga huvilisi on ka teistest Põhjamaadest. Huvi tuntakse eeskätt implantoloogia, kosmeetilise hambaravi ja lõualuukirurgia vastu,» ütles Ivanov.

Nordic Hambakliinik Rotermanni avamist aitas stardilaenuga rahastada riiklik finantsasutus KredEx.

Nordic Hambakliiniku ketti kuulub Foorumi ärikeskuses asuv Nordic Hambakliinik Foorumi, kus kliinikuga samades ruumides asub ka hambaproteese valmistav Nordic Hambalabor.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles