Kiirtoidurestoran serveeris frititud käterätiku

Triin Ärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirtoitu ei peeta tervislikuks.
Kiirtoitu ei peeta tervislikuks. Foto: Panther Media/Scanpix

Ühendkuningriigis müüs ülemaailmne kiirtoidukett seitsmeaastasele poisile kanaeine asemel hoopis õlis küpsetatud käterätiku.

Krystal Henderson ostis oma kasupojale Oliverile kiirtoidurestoranist Kentucky Fried Chicken (KFC) kontideta kanaeine, millest poiss suutis sitkuse tõttu vaevu läbi hammustada, kirjutab Daily Mail.

Henderson oli hirmunud, kui ta leidis einest kana asemel hoopis sinise käterätiku. «Taipasin, et rätik on hullem kui näiteks lihtsalt halvaks läinud kana, sest sellesse võidi pühkida käsi või sellega isegi põrandat pesta,» rääkis ta. Naine tundis end süüdi, et oli lapsele eine ostnud. 

Kasuema viis eine toidukohta tagasi, aga seal paluti tal helistada hoopis klientidele mõeldud tugitelefonile. Pärast mitut katset õnnestus Hendersonil lõpuks rääkida ka selle koha töötajatega.

Kanatoitudele keskendunud kiiroidurestoran pakkus klientidele kompensatsiooniks tasuta einet ja vabandust. «Meil on väga kahju, et proua Hendersonil tuli läbi elada midagi sellist ning palusime temalt kohe vabandust ja pakkusime talle raha tagastamise võimalust,» rääkis firma esindaja. Tema sõnul võtab toidukett toiduhügeeni ja -kvaliteeti väga tõsiselt ning tegemist oli harukordse juhusega.

Hendersoni sõnul ei kavatse nemad kasupojaga enam kunagi KFCs einestada.

Vaata pilti einest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles