Selver: oleme märganud ostujõus pigem tõusutrendi

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Astri Selver.
Narva Astri Selver. Foto: Selver

Eestlaste ostujõu langusele viidanud Maxima langetas 500 tootel hindu, konkurent Selver tarbijakäitumises negatiivseid trende ei tähelda.

«Meie klientide viimaste kuude ostukäitumine on püsinud stabiilsena ja näidanud pigem väikest tõusutrendi kui kahanemist,» ütles Selveri keti juht Kristi Lomp.

Ostmise jahenemisest Lombi sõnul praeguse seisuga rääkida ei saa, kuigi tunnistab, et külm ja vihmane suvi on inimeste ostukäitumist muutnud. «Ilm ei mõjuta küll ostetava kauba kogust, küll aga ostukärusse jõudvate toodete valikut,» kommenteeris Lomp.

Maxima püsivale 500 hinnalangusega tootele ütles Lomp vastukaaluks, et Selveris on juba pikemat aega aastaringselt ligikaudu 300 toodet, mille juures püsivalt soodsa hinna tähis.

«Kokkulepped püsivalt soodsate hindade osas on tootegruppidest ja tootjatest sõltuvalt erinevad ning ulatuvad kolmest kuust kuni aastani,» selgitas Lomp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles