Rannast võib leida palja pepuga ja liiva sisse pissivaid lapsi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikelaps Pärnumaal Valgerannas.
Väikelaps Pärnumaal Valgerannas. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Mitmed vanemad on seisukohal, et väikelaps peaks avalikus rannas kandma pükse või ujumismähkmeid, ent samas on ka vanemaid, kes lasevad oma lastel porgandpaljalt mängida ja ringi joosta.


Tallinna randades valvava firma G4S kommunikatsioonidirektor Andres Lember ütles, et näiteks Tallinna avaliku korra eeskirja järgi võivad eelkooliealised lapsed avalikes supelrandades olla porgandpaljalt, muid piiranguid ses osas pole.

Kindlasti on rannas käijad näinud ka seda, kuidas väike laps otse liiva või kaldaäärse vee sisse pissib. «Kui on öeldud, et palja tagumikuga võib olla, ja me teame, et need lapse funktsioonid võib-olla tihti kõige paremini kontrollitud ei ole, eks me siis peame sellega arvestama, et vahel võib juhtuda nii, et ei jõua vetsu,» rääkis Lember ning lisas, et eesmärgiks võiks siiski olla see, et laps vetsu jõuaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles