Lugeja küsib: miks on Tapa Swedbanki kontor suletud?

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki kontor Viljandimaal.
Swedbanki kontor Viljandimaal. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

«Juuni alguses ilmus Virumaa Teatajas selline artikkel. Täna on siiski Tapa kontor suletud. Tundub, et Swedbank jagas pingete jahutamiseks lubadusi, mida pole siiski täidetud,» kirjutas Tarbija24-le Tanel.

Vastab Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask:

Artiklis mõisteti meie 5. juunil saadetud pressiteadet tõepoolest pisut valesti ning ennatlik info ka artiklisse sattus. Rääkisime seal, et alustame kõigi kohalike omavalitsustega dialoogi pangapunktide teemal ning anname kõneluste tulemustest ka jooksvalt teada. Otsustasime ühiselt vallavalitsusega, et hetkel on parimaks lahenduseks pangabuss, mis käib Tapal alates 1. juulist. Samuti paigaldame juuli keskel Tapale sularaha sissemakseautomaadi ning alles jääb ka sularaha väljamakseautomaat. Lähimaks kontoriks jääb Rakvere kontor.

Pangabuss peatub aadressil Jaama 1, OG kaupluse juures. Sinna tulevad nii sisse– kui ka väljamakseautomaat juuli keskel. Meie kontori ATM paigaldatakse ümber Maximasse (samuti juuli keskel).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles