Nördinud lugeja: pühapäeva õhtust pool tundi Rimi järjekorras

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe Tarbija24 toimetuse poole pöördus lugeja, kes pidi Norde Centrumi Rimi toidupoes seisma kassajärjekorras pool tundi. Klientide massi nähes avati veel üks lisakassa, mis olukorda palju ei leevendanud.

«Olin Norde Centrumis, kus pidin oma pühapäeva õhtust veetma pool tundi seistes Rimi toidupoe järjekorras. Kaheteistkümnest kassast oli avatud vaid kolm ning mõne aja möödudes lisatud neljas ei leevendanud seda, et igas järjekorras ootas püsivalt teenindamist 15-20 ostukorvi,» kirjutas lugeja.

«Vaatasin, et kellaaeg, mil järjekorras seisin (kell 19.30-20.00) ei olnud seotud ka laevagraafikuga. Järjekorras polnud ka soome turiste, kes kärudega järjekorda ummistaksid, vaid tavalised eesti ja vene pered, kes tulid süüa ostma – valdavalt käsi- või järelveetavate korvidega. Mõistagi kohutas müüjaid selline olukord, kes ehk pisut närviliseks muutusid (ei taha kritiseerida, aga tundus, et nad olid ka ise pisut aeglased ja kohmakad). Kena olnuks kliente teavitada, mis põhjusel nad poesabas nii kaua ootama peavad. Poe siseraadiost kostus vaid kõll, mis hoiatas laste kärudesse tõstmise eest, muu peale poepersonal lihtsalt ei tulnud. Pole varem niisugusesse olukorda kusagil toidupoes sattunud, kuigi – tõsi –  järjekorrad on tõepoolest just selles Rimis pikimad. See-eest kassasid ei tööta seal kunagi üle kolme-nelja,» kurtis lugeja.

Rimi Eesti Food personalijuhi Kaire Tero põhjendas tekkinud olukorda töötajate puudusega. «Kahjuks pole tööjõupuudus jaekaubandussektoris meid puutumata jätnud. Jätkame aktiivselt personaliotsinguid ja anname endast parima, et ka nendes kauplustes, kus töötajaid puudu on, kliendid teenindatud saaksid,» selgitas Tero.

Olukorra leevendamiseks on Tero sõnul käivitatud värbamiskampaania «UHKELT RIWI’s». «See kampaania on meile toonud palju toredaid teenindajaid. Siiski on meie ridadest veel töötajaid puudu ja tööotsijad on väga oodatud,» märkis Tero.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles