Lottemaa piletimüük läheb kui lepase reega

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaa tegelased näitavad ühte paljudest leiutistest.
Lottemaa tegelased näitavad ühte paljudest leiutistest. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kui paljude arvates on varsti avatava Lottemaa piletid liiga kallid, siis veel enne teemapargi avamist on neid müüdud juba märkimisväärne kogus.

«Üksikpileteid koos Eesti ja Läti gruppidega on müüdud umbkaudu 1000, müük aktiviseerub iga päevaga mil avamine (26.07) läheneb,» rääkis Lottemaa turundusjuht Jorgen Sumin.

Lottemaa pakub ka võimalust pidada seal laste sünnipäevi ja augustikuuks on need ajad juba broneeritud.

Sumina sõnul suudab park ühes kuus vastu võtta kuni 40 000 inimest. «Reguleerime külastajate arvu piletite eelmüügiga. Kui sellega saab arv täis, siis kohapeal üksikpileteid ei müüda,» rääkis Sumin.

Suvisel hooajal pääseb Lottemaale Pärnust ka bussiga. Buss liigub marsruudil Port Artur-Lottemaa ning teeb peatused Rannahotelli ja Tervise Paradiisi juures. Üks suund maksab täiskasvanule kaks eurot, kuni 12-aastastele 1,5 eurot.

Kuni kaheaastased saavad Lottemaale tasuta, teistel tuleb osta 15-eurone pilet, pensionäride, puuetega inimeste ja lastekodulaste pilet maksab 9 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles