Naine tellis maailma kalleima Starbucksi joogi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starbucksi ligi liitrine kohvitops Trenta
Starbucksi ligi liitrine kohvitops Trenta Foto: SCANPIX

Florida naine püstitas maailmarekordi, kui jõi kõige kallimat Starbucksi jooki, mida kunagi on tellitud.

Klient nimega Sameera ostis nn megajoogi 60,58 USA dollari ehk umbes 44,76 euro eest, vahendab Business Insider. See ületas eelmist, Dallases ühe mehe tellitud joogi maksumust pea 6 dollariga (54,75 dollarit).

Hiiglaslik Frappuccino koosnes 60 espressost, karamellisiirupist, valgest mochast, sarapuupähklitest ning sojapiimast.

Pärast kliendikaardi läbitõmbamist kukkus hind 57,75 dollarini (ligikaudu 42,7 eurot). Naine sai tänu Starbucksi klientidele mõeldud nn lojaalsusprogrammile joogi tasuta.

Sameera võttis enne kohvikusse minekut tegelikult Starbucksi esindusega Pembroke Pines´is ühendust ja küsis, kas ta tohib sellist Frappuccinot tellida. Oma plaani jagas ta ka meediaga. Samuti aitasid tal järjekorda vältida sõbrad, kes juba ees ootasid.

Starbucksi töötajad olid joogi valmistamisest küll vaimustuses, kuid tegelikult on see vastuolus kohviku reeglitega, et Frappuchinosid ei tehta suuremasse purki kui 24 untsi ehk ligikaudu 710 ml.

Vaata pilti joogist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles