Oksjoniportaalis müüakse Viking Lotto «võidunumbreid»

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksjoniportaalis müüakse Viking Lotto «võidunumbreid».
Oksjoniportaalis müüakse Viking Lotto «võidunumbreid». Foto: Osta,ee

Osta.ee oksjonilehel pakub üks kasutaja kummalist teenust – nimelt väljastab ta ostjatele Viking Lotto piletite numbrikombinatsioone.

«Ainulaadne võimalus võita oksjonil minu poolt genereeritud Viking Lotto kuue numbri kombinatsioon, millega võid võita lausa Viking Lotto jackpoti!!!» kõlab pakkumise kirjeldus.

Ühekroonise alghinnaga on oksjonile pandud kolm kuuest numbrist koosnevat kombinatsiooni, kuid müüja teatel ei garanteeri ta, et nende numbritega piletid loosimisel võidavad.

«Kombinatsiooni võit ei tähenda veel (Viking Lotto – toim.) võitu,  kuid proovida tasub ikka!» teatab müüja optimistlikult.

«Oksjoni võitja saab ühe kuue numbri kombinatsiooni ühest neljakümne kaheksani. Pileti pead ostma siiski ise!» seisab teenuse kirjelduses.

Suurt huvi portaali kasutajad lotonumbrite vastu üles ei näita – müüja on avanud kolm oksjonit, mis lõppevad päeva pärast, kuid igale neist on tehtud vaid paar pakkumist. Ühe numbrikombinatsiooni hind on tõusnud kolme kroonini, teiste eest pakuvad kasutajad kaks krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles