Elroni säästunipp: osa vaguneid avatakse alles poolel teel

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong Viljandis.
Elroni rong Viljandis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandist varahommikul Tallinna suunas sõitva pika rongikoosseisu tagumiste vagunite uksed avatakse poolel teel, rongifirma põhjendab seda säästuga.

«Suurema täituvusega liinidel kasutab Elron sageli haakes, st omavahel ühendatud ronge, et mahutada rohkem reisijaid,» rääkis Elroni kommunikatsioonijuht Mai Vahtrik. Selline koosseis alustas täna kell 6.35 sõitu Viljandist pealinna.  Tagumise rongi uksed avati reisijatele alles Lelles.

«Kuna suurem vajadus istekohtade järele tekib Lelles, kus istuvad rongi ümber ka hommikuse Pärnu rongi sõitjad, siis avati ja mehitati haage alates Lellest,» selgitas Vahtrik. Elroni klienditeenindusjuht Kairi Haga kinnitas, et tegu ei olnud ei tehnilise rikke ega inimliku veaga, vaid ratsionaalse ja ressursse säästva otsusega. Ta lisas, et Lelle-Tallinna lõigul, mil lisaruumi kõige enam vajatakse, olid kõik vagunid kasutusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles