Tallinna-Tartu rong hilines üle kahe tunni

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinnast Tartusse väljuma pidanud Elroni rong ei olnud ka pooleteise tunni möödudes Balti jaamast välja sõitnud, edastas Postimehe Tarbija24 toimetusele reisija, kes ootas rongi Balti jaamast järgmises - Kitseküla - peatuses.

Elroni kodulehel seisis ka teade, et kell 14.12 väljuma pidanud reis number 212 Tallinn-Tartu hilineb 15 minutit koosseisurikke tõttu ning et rong on hetkel Balti jaamas. 15 minutist sai artikli avaldamise hetkeks kaks tundi. Rong väljus jaamast alles kahe ja poole tunni möödudes.

Reisija sõnul, kes toimetusega ühendust võttis, helistas ka Elroni infotelefonile, mille töötaja ei osanud konkreetset põhjust rongi hilinemisele anda, vaid lubas, et rong saabub 15 minutiga.

«Balti jaamast 14.12 väljuma pidanud rong ei olnud Kitsekülas ka 15.30, mis hetkel ma peatusest lahkusin. Olin selleks hetkeks infotelefoni töötajaga kaks korda vestelnud, ühel korral pakuti rongi hilinemise põhjuseks koosseisuriket, teisel korral piduritõrget. Kuna olin pileti reisile ette ostnud, öeldi, et selle raha tagasisaamiseks pean esitama avalduse,» rääkis reisija toimetusele.

Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Mai Vahtriku sõnul hilines rong pidurisüsteemi rikke tõttu, mis kuulub koosseisurikete alla. «Tehniliselt mittekorras rongikoosseis vahetati välja teise koosseisu vastu, mistõttu väljumine hilines, nüüd on rong teel,» kinnitas Vahtrik.

Seoses ajagraafikute nihkumistega jäetakse ära reisid 0321 ja 0322, nende asendamiseks peatuvad reisid 0017 ja 0214 Jõgeva-Tartu lõigul kõikides peatustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles