Üleskutse: millised rongid on reisijatega ülekoormatud?

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Andres Haabu

Suve algul tihendas Elron sõidugraafikut, kuid leevendust rongireisijatele see pakkunud pole - suur nõudlus jaheda ja avara rongi järele on muutnud reisid paljude jaoks mitmetunniseks ebamugavaks seismiseks.

Tarbija24 poole pöördus lugeja, kelle sõnul oli pühapäeva õhtul ülerahvastatud Tartust Tallinna poole liikunud õhtune kella kuuene rong, teise lugeja sõnul oli õhtune Pärnust Tallinna liikunud rong samas seisus.

«Rattaid topiti isegi WC-sse. Õnneks sain kiirelt 1 klassi pileti ja koos lapsega istuma. Kuni Lelleni, kus toimus ümberistumine, rong reisijaid peale ei võtnud - rong oli täis. Ainult üks mees suutis ennast rataste ja välisukse vahele enne Leppet mahutatada ning sai siis kohe ka rahvalt aplausi,» kirjeldab lugeja suvist olukorda Elroni rongides.

Pärast ümberistumist sai toimetusega ühendust võtnud lugeja 1. klassis vaid seista. «Kui küsisin teenindajalt, kas too muudaks mu pileti odavamaks või ostaks tagasi, sain keelduva vastuse. Teenindaja ainult kurtis, et ei pääse isegi liikuma ja röögatas peatustes, et «ärge pressige peale, rong jääb ülekoormuse tõttu seisma».» lisas lugeja.

Hea lugeja, anna teada, millisel nädalapäeval, millisel kellaajal ning mis liinil sõitvates rongides on kõige suurem probleem istekohtade saamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles