Lugeja küsib: kus peaksin Activia korgid auhinnaks vahetama?

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Activia.
Activia. Foto: Mihkel Maripuu

«Inimesed kurdavad, et ei tea, kus Activia kampaaniakorke Nike’i joogipudeli vastu vahetada saab. Olen käinud ka Sportlandis küsimas, et kas saab vahetada, kuid töötajad ei tea kampaaniast midagi,» kirjutab lugeja.

«Kirjutasin ka ise Activia Facebooki lehele. Näitab, et nende poolt on postitus kätte saadud, kuid vastust minule pole tulnud. Ei tea, milles asi - sooviks oma korgid välja vahetada, kuid ei tea kus ja kuidas,» lisas lugeja.

Vastab Sportlandi turundusjuht Antti Adur.

Käesoleva aasta maikuus algas Activia jogurtikampaania koostöös Sportlandi ja SEB Tallinna Maratoniga. Kampaania eesmärgiks on edendada aktiivset eluviisi. Tarbijatel on võimalus vahetada kindel kogus Activia joogijogurti pudelikorke Nike’i veepudeli vastu või tasuta registreerida end osalema sobivale SEB Tallinna Maratoni distantsile.

Suure tarbijahuvi tõttu said osades Sportlandi esinduskauplustes ajutiselt Nike’i veepudelid otsa ning kõigile soovijatele ei olnud võimalik veepudeleid koheselt jagada. Samuti on meid teavitatud, et Sportlandi klienditeenindajad ei olnud Activia kampaaniaga piisavalt kursis ja ei suutnud seetõttu klientide küsimustele ning soovidele vastata.

Nüüdseks on need probleemid lahendatud: Sportlandi esinduskauplustesse toodi juurde veepudeleid ning klienditeenindajad said lisakoolitusi Activia kampaania osas.

Palume siiralt vabandust pettunud klientide ees ja ootame pudelist ilma jäänud kliente lähimasse Sportlandi kauplusesse, et vahetada Activia korgid Nike’i veepudeli vastu.

Küsimuste ja kommentaaride korral palume pöörduda kampaania korraldajate poole telefonil +372 585 81675 või külastades kodulehte www.activia.ee.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles