Uus rakendus aitab valida õigse suurusega riided

Marina Lohk
, Tarbija24 reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meil kõigil on ette tulnud neid hetki, mil enne veebiostu viimast otsustavat nupulevajutust tekib kahtlus: mis siis, kui see suurus mulle jälle ei sobi? New Yorki idufirma on leidnud probleemile lahenduse. 

Nimelt kogusid nad erinevate populaarsete rõivabrändide mõõdud ja töötasid välja algorütmid, mis aitavad ostjatel valida endale õige suuruse, kirjutab shape.com.

Tulemusena valminud rakendus Clothes Horse esitab kasutajale kõigepealt küsimusi tema pikkuse, kaalu, kehatüübi ja rõivabrändide eelistuste kohta, täpsustades viimase puhul ka istuvuse taset. Näiteks võib see küsida: «Millise tootja kleit istub sinu seljas kõige paremini?». Uute rõivaste valikul soovitab rakendus selle info põhjal siis kõige sobivamat suurust ning ütleb seejuures täpselt ära, kui hästi see peaks sinu seljas istuma – näiteks «istub ideaalselt», «ei istu väga hästi», «on tihedalt ümber rinna» või «kaelusest täpselt paras»

Kui hästi see rakendus siis töötab? Vähemalt meesteriiete bränd Bonobos ütleb, et rakenduse kasutamine nende veebilehel on juba müüki tõstnud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles