Maja müüv naine pakub tasuta reisi

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiisal müüdav maja.
Kiisal müüdav maja. Foto: Erakogu

Kiisal oma maja müüki pannud Ave jagas kinnisvarakuulutust Facebookis koos eriskummalise pakkumisega.

Ave lubab osta kaks kõik-hinnas reisipaketti Türki inimesele, kelle kaudu jõuab temani maja ostja. Naine soovitas, esialgu sõpradele postitatud kuulutuses, reisikaaslaseks iseennast. Hea müügitriki abil on noore majaomaniku postitust jagatud üle 400 korra ning City24 keskkonnas asuv kuulutus on Ave sõnul pälvinud täna keskpäevaks juba 8500 klikki.

«Ühe päeva kohta on tõepoolest tulnud uskumatult palju tagasisidet. Eile õhtul kell 12 panin City24 lingi Türgi reisi pakkumisega, tänaseks on mul 4-5 inimest, kes tahavad maja vaatama tulla,» rääkis Ave edusammudest.

Ave rõhutab, et tegemist on kahe eraldiseisva postitusega – City24 mõeldud ostjale ja Facebooki pakkumine, kus ta reisikaaslaseks iseennast soovitab, mõeldud sõbraliku naljana. Reisipaketi osa sellest siiski on tõsi. «Jah, ma tõesti ostan kaks kõik-hinnas piletit Türki inimesele, kelle kaudu ma majale ostja leian. Kuid kuna postitus on ammu minu sõprade ringist väljunud, siis ma ei eeldagi, et võõras inimene mind reisile kaasa võtab,» ütles ta.

Maja ostjale annab Ave kaasa 1000-eurose Bauhofi kinkekaardi, et sedasi siseviimistluseta kodusse uue toimeka omaniku meelitada.

Maja hinda peab Ave täiesti mõistlikuks. «Kui vaadata ringi siis leian, et hind selle eest on täiesti normaalne. Ehk on mõne jaoks see kõrge, aga ise seda ei leia, kuna majal on keskmisest suurem krunt ja kes seda hindab, saab ka aru hinnast,» selgitas ta.

Maja müügikuulutust saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles