Ostud, mis äratavad tähelepanu

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tarbija24 lugejad jagasid lahkelt oma kogemusi ostudest, millega nad ise on poes silma torganud või mis on neile silma jäänud.

«Seisin poes järjekorras. Asjad lindil juba. Ühel hetkel hakkas silma, et minust järgmiste klientide ost oli minuni jõudnud: puidust kurikas ja kast õlut.. Ise mõtlesin «reede õhtul.. » See pani mind imestama ja tekitas uudishimu, kes seisab mu taga. Olid kaks 18-19 aastast noormees,» kirjutas üks lugejatest.

Teine kirjutaja meenutas, kuidas käis koos meessoost töökaaslasega ürituse jaoks õlut ostmas. «Kui ma juba poes olin, võtsin ka paki mähkmeid. Kaks kasti õlut ja pakk mähkmeid pälvis ka päris palju pilke.»

«Nägin ükskord, kuidas üks naisterahvas ostis kaks pungil kilekotitäit sidruneid ja neli pakki saia. Pani kohe mõtlema, et huvitav, mis toidus sellist kombinatsiooni kasutada saab,» jagas inimene oma kogemusi.

«Kord sai Rimist ühe ürituse tarbeks ostetud u 600 euro eest alkoholi. No ja kui ma juba seal olin, siis ostsin ühtlasi ka paar pakki kondoome (jäid silma, sest olid soodushinnaga). Kuna mu neiu oli soovinud mingeid ei-tea-mis-iluprotseduure või asju teha, siis ka kaks-kolm kilo pikki eesti kurke sinna otsa (osa ka söögiks) ja vanaema soovil Õhtuleht, mille esikaanel oli just sel päeval poolpaljas neidis. Muidu nagu ei oskakski siit midagi välja lugeda, aga ümberkaudsetes kassade järjekordades viibijate silmad tegid kümme tuhat pööret minutis,» meenutas kirjutaja.

Ühele lugejale tundus, et kassapidaja vaatas teda kummaliselt, kui ostis need kaks asja, mis parasjagu kodus otsa olid saanud -  pudeli söögiäädikat ja kilo suhkrut.

«Kunagi sai poest nädala sees hommikul kell 10 ostetud 3 kasti õlut ja 2 pakki makarone. Müüja küll muigas.»

Ühele  kirjutajale jäi meelde seik, kui kaks suhteliselt räsitud olemisega tüüpi ostsid suure Bocki õlle ja ühe  porgandi.

«Kui rasedana ostsin pudeli viina (hoidisekaante desinfitseerimiseks), siis tajusin küll etteheitvaid pilke ja tekkis tahtmine valju häälega seletada end ümbritsevatele inimestele, et ma teen hoidiseid,» meenutas üks lugeja.

Ühel kirjutajal pole meelest läinud juhus, kui ta ostis  pudeli viina ja haamri. «Poes olin suhteliselt  morni olekuga ja  terve pood vaatas.»

«Kunagi oli sõbrannal koolis titapäev ja tahtis lutti kostüümi juurde. Läksin Rimisse ja ostsin luti ning endale pudeli veini ja juhuslikult oli kööginugade komplekt allahinnatud. Müüja uuris mind tükk aega. Oleks tahtnud seletada...» meenutas kirjutaja.

Kummaliste ostude nimekirja sattusid ka

Sealiha ja mälupulk

Kapsapea ja pudel viina

Neliliitrist pudelit Jim Beami viskit ja neli kõige odavamat kiirnuudlipakki

Kolm õlut ja kolm seepi

Pudeli Laua viina ja  kaks pulgakommi (ostjateks olid noored neiud).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles