Lugeja küsib: miks maksta 11 eurot mugavusteta bussi eest?

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Busside piletihinnad on üsna erinevad.
Busside piletihinnad on üsna erinevad. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

«Tulin eile (üleeile - toim.) bussiga Viljandist Tallinna. 19:50 sõitis Eesti bussi buss Viljandist välja ja hind oli ränk – 11 eurot. Pole ammu nii kalli bussiga sõitnud. See on kallim isegi, kui sõita Tartust Tallinna Lux Ekspressiga ja bussis oli palav. Konditsioneer lärmas küll, aga tunda ei olnud nagu suurt midagi ja mingeid muid luksasju ka bussis polnud. Sellise raha eest võiks bussis normaalne temperatuur ka olla, mitte nagu saunas. Sellest tekibki küsimus: miks on sellele bussil nii kallis pilet?» küsis lugeja.

Vastab Eesti Bussi pressiesindaja Gert-Daniel Hankewitz.

Normaalne temperatuur peaks bussis olema olenemata sellest, kui palju pilet maksab. Seepärast hoiame kõikides bussides konditsioneere töökorras olenemata, millisel liinil see sõidab ning kui palju on liini piletihind. Sama kehtib ka näiteks igas bussis olemasoleva WiFi kohta. Kahjuks võib tulla ette erakorralisi olukordi, kus konditsioneeri töö jätab soovida. Paraku pole ükski tehnika 100-protsendiliselt töökindel. Sellisel juhul võtavad asja käsile meie tublid töömehed ning parandavad selle esimesel võimalusel ära. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles