Stockholmi lennuki pagas kubises tõukudest

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõugud.
Tõugud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Brüsselist Stockholmi sõitnud lennureisijad avastasid, et ei saa maandudes oma pagasit kätte, kuna nende kotte olid rünnanud tõugud.

Reisijatele öeldi, et nende pagas viiakse tagasi Brüsselisse desinfitseerimisele või täielikule hävitamisele, kirjutab The Local.

«Kui nad lennuki pagasiruumi avasid, siis tõugud lihtsalt voolasid välja,» kirjeldas 60aastane ajakirjanik Willy Silberstein ajalehele Aftonbladet. Silberstein oli ise samuti pühapäeval Bromma lennuväljale maandunud lennul.

«Praegu, ebola viiruse leviku ajal on mõistetav, et nad peavad olema ettevaatlikud,» lausus Silberstein ja nentis: «Kuid see on igatahes ebatavaline.»

Lennufirma, kes lendu opereeris, Brussels Airlines, teatas, et kogu probleemi tekitas ühe reisija pagas, kuhu oli pakitud pahaks läinud toitu.

«Võin kinnitada, et meil oli hügieeniprobleeme reisija pagasiga, mis ilmselt sisaldas toitu, mis oli aegunud ja pahaks läinud,» teatas lennufirma pressiesindaja Geert Sciot ja lisas, et tegu oli pagasiga, mida toodi teiselt mandrilt.

Lennufirma teatas hiljem, et tõukude algallikaks olnud kott hävitati, ülejäänud pagas puhastatakse Brüsselis ja saadetakse eraldi Stockholmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles