Eestlaste leiutatud ravivann loodab internetis koguda 30 000 dollarit

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlaste leiutatud ravivann Swimitation.
Eestlaste leiutatud ravivann Swimitation. Foto: Youtube´i video ekraanitõmmis

Kui enamik Eesti idufirmasid keskendub tarkvaraliste lahenduste arendamisele, siis tiim ettevõtlikke inimesi otsib rahastuskeskkonnas Indiegogo 30 000 dollarit toetust oma füüsilist toodet arendavale startup-ettevõttele Waterflight.

Waterflighti esimeseks tooteks on treenimist ja lõõgastumist pakkuv vann Swimitation, vahendab portaal kiip.ee. Vann on mõeldud veeteraapiaks ning trennijärgseks lõõgastumiseks. Oma ehituse ning suunitluse poolest on Swimitation mõeldud neile, kes soovivad tegeleda vesivõimlemisega privaatsemalt või kelle jaoks on tervisliku seisundi tõttu üldkasutatavate basseinide kasutamine raskendatud.

Rahvusvahelise ühisrahastussaidi Indiegogo lõid ameeriklased Californias 2008. aastal, praegu on seal eestlaste toodet toetatud 10 USA dollariga. 50 päevaga on eesmärk kokku saada 30 000 dollarit.

Idufirma tiimi kuulub kuus eestlast, kelle seas on nii füsioterapeute kui ka psühholoog. Vanni ideele tuli Heidi Rajamäe-Parik 2008. aastal, mil ta oli tööstressist väsinud ning tahtis pärast väsitavat tööpäeva olla omaette, mitte minna jõusaali või ujulasse. Lapsepõlvest meelde jäänud lumeinglid andsid talle indu vanni leiutamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles