Tuntud lihatööstus eksitas tarbijaid

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mündi täissuitsuvorst.
Mündi täissuitsuvorst. Foto: Lugeja foto

Tarbija24 poole pöördunud lugeja teatas, et ühe Oskar Lihatoodete vorsti pakendil on küll kirjas «glutamaadivaba», kuid koostises on see ikka märgitud. Ettevõte vabandab eksitava pakendi pärast.

«Oskari Mündi täissuitsuvorsti pakendil näeme reklaamkirja «glutamaadivaba», kuid koostist vaadates selgub, et nii see siiski pole,» kurtis lugeja.

«Mündi vorst on ainukene meie täissuitsuvorstidest, mille maitseainete koostises veel on maitsetugevdajat. Meie ise pole seda täiendavalt kunagi lisanud,» nentis Oskar Lihatoodete juht Aldo Parik.

«Antud juhul on tegemist meie pakendaja eksimusega pakendimaterjali valimisel,» tõdes ta, selgitades, et Mündi vorst on ette nähtud pakendamiseks sellist reklaamteksti mittekandvasse kilesse. «Reklaamtekst pakendikilel ei ole Mündi vorsti puhul tõesti asjakohane, kuna täna see veel sisaldab Na-glutamaati. Ei sisalda küll gluteeni, nii nagu pakendil on väidetud,» seletas ta.

Pariku sõnul on Oskar viimase poole aasta jooksul uuendanud kõiki oma pakendeid ja puhkuste perioodil on töötajate seal päris palju üksteise asendamisi, mistõttu on tegemist inimliku veaga.

«Vabandame tarbijate ees eksitava pakendi pärast,» lisas Parik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles