Lugeja küsib: miks ei saa kinnisvaraportaalis kommenteerida?

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KV.ee üürikuulutused.
KV.ee üürikuulutused. Foto: Kuvatõmmis

«Miks ei saa kinnisvaraportaalis kommenteerida müügi- või üürikuulutusi? Mõni inimene võib päris palju kasulikku infot teada mõne kindla maja või ühistu kohta, mida võiks uue potentsiaalse elanikuga jagada,» küsib lugeja.

Vastab Kv.ee ärijuht Tarvo Teslon.

Umbes 10 aastat tagasi oli kommenteerimise ja hindamise võimalus KV.EE’s täiesti olemas aga kahjuks suhteliselt lühikest aega. Lootsime, et kohal käinud kinnisvaraotsijad hakkavad ausat ja objektiivset infot jagama, mis võiks portaalis oleva info väärtust tõsta. Aga enamus kommentaare olid väga negatiivsed ja seda inimeste poolt, kes polnud kunagi kohal käinud või soovisid hoopis müüki segada. Põhjuseks võis olla konkureeriv maakler või hinda alla kauplev ostja. Oma kodu otsimine on nii oluline tegevus, et siin ei saa lasta ennast teiste arvamustest mõjutada. Ühe jaoks on Kalamaja korter õdus ja teise jaoks kõdu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles