Elron: ei ole lihtsalt ronge, mida lisaks panna

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvast täis rong nädalavahetusel Tartust Tallinna suunal.
Rahvast täis rong nädalavahetusel Tartust Tallinna suunal. Foto: Lugeja foto

Elron kinnitas, et nädalavahetusel esineb mitmel diiselrongide teenindataval suunal suure nõudluse tõttu ületäituvust – paraku ei ole ronge, mida lisaks käiku panna.

Tarbija24 lugeja jäädvustas möödunud pühapäeva õhtul Tartu-Tallinn rongis pildi, kuidas rong oli rahvast paksult täis. «Seisavad nii rasedad kui ka vanad ja noored. Seda lausa terve tee Tartust Tallinna ja kõigis vagunites üksteise otsas,» kirjeldas kiirrongis sõitnud naine.

«Tuttav, kes tuli hilisema aeglase rongiga kinnitas täpselt sama olukorda ning lisas, et üks meesterahvas ei saanud tema rongis enda peatuses inimeste massi tõttu rongist väljagi,» lisas reisija ja pakkus, et ehk annab see mõtteainet vagunite või rongida lisamise osas.

Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik tunnistas, et reede ja pühapäeva pealelõunased väljumised on ülekoormatud, seda Tartu, Viljandi ning Pärnu liinil. «Kahjuks on tõesti olukord selline, et just nädalavahetustel on rongid mitmel suunal ülekoormatud. Kuivõrd nõudlus on suur samaaegselt mitmel suunal ja jutt käib diiselliinidest, ei ole lihtsalt ronge, mida sel ajal lisaks panna – töötame täisvõimsusel,» selgitas Vahtrik.

Ületäituvuse põhjuseks tõi Vahtrik taas välja ka ühe neljavagunilise rongi puudumise Raasiku õnnetuse tõttu. Seda rongi loodab Elron oma ridades näha järgmise aasta suvel.

Elron palub vabandust reisijatelt, kes on valinud reisimiseks rongisõidu ning peavad tihedaid olusid taluma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles