Veel üks tanklakett muutub kohvikuks

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexela uue kontseptsiooniga bensiinijaam.
Alexela uue kontseptsiooniga bensiinijaam. Foto: Alexela Oil

Tanklakett Alexela teatas, et plaanib lähiajal avada 18 uue kontseptsiooniga bensiinijaama üle Eesti, kus pakutakse senisest enam söögi- ja joogipoolist.

Kontseptsiooni nimi on PAUS. «Alexela tanklapood PAUS kutsub autojuhti võtma aega maha ja nautima hetke. PAUSis on olemas kõik, mida vaja kiireks kosutuseks. Saadaval on soojad küpsetised, hõrgutavad grillvõileivad, värskelt jahvatatud ubadest kohv, jahutavad joogid ja palju muud,» ütles Alexela Oili tegevjuht Ain Kuusik.

Alexelale pakub söögipeatuse kohana tihedat konkurentsi tanklakett Statoil, kes teatas täna, et alustas oma teenindusjaamades uute hommikueinete pakkumist, mille valikusse kuuluvad erinevate täidistega wrap, muffin ja bagel.

«Lähtuvalt harjumuste muutumisest ja kiirest elutempost sööb Eesti inimene üha rohkem hommikul väljas ning ostab liiklusummiku ajal teel olles autosse või kontorisse kiirustades toidu kaasa. Klientide tarbimistrendide põhjal võime öelda, et eestlased on pigem võileivarahvas ning lähtudes sellest sai tehtud spetsiaalne võileibade valik fookusega hommikusöögil,» sõnas Statoili tootejuht Perbi Võsumägi.

Võsumägi  märkis, et kiireks hommikusöögiks saab nüüd Statoilist kaasa haarata kas suitsusingi-praekartuli-omleti wrapi, Inglise muffini omleti-peekoniga või bageli suitsusingi ja juustuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles