Türgi hotellibasseinidest on aina sagedamini leitud ekskremente

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi hotellibasseinidest on aina sagedamini leitud ekskremente
Türgi hotellibasseinidest on aina sagedamini leitud ekskremente Foto: SCANPIX

Türgi kuurortide hotellide basseinides on hakanud levima niinimetatud ekskrementide ilming.

Väljaande The Mirror andmetel on firma First Choice Holiday Village hotellide bassenidest paaril viimasel nädalal leitud üheksal korral väljaheidet.  

Basseinivette sattunud väljaheide võib tekitada mitmeid haigusi.

Hotellide juhtkond püüab ebameeldiva ilmingu vastu võidelda kutsudes hotellide külastajaid üles korralikkusele. Reeglitele mitteallujaid ähvardatakse suure trahvi ning hotellist väljaviskamisega.

Hotellid teatasid, et kui kliendid reostavad basseinivett mitmel korral, siis on tegemist tahtliku tegevusega. Hotelli arvates on reostavad kliendid häbiväärsed ja ohtlikud.

«Kui keegi käitub basseni juures kahtlustäratavalt, palun võtke juhtkonnaga ühendust,» seisab hotelli teates.

The Mirrori andmetel on samalaadseid juhtumeid varem olnud ka Kreeka ja Hispaania kuurortides, kus puhkab palju britte.

Briti Salfordi ülikooli epidemioloog Lisa Ackerley sõnas, et selline vastutustundetu käitumine tekitab lisakulusid nii hotellidele kui reisibüroodele ning toob kaasa terviseriske ning haigestumist.

Spetsialisti arvates jõuavad väljaheited basseinivette öisel ajal kuna paljude hotellide basseinide juures olevad turvakaamerad siis ei tööta.

«Enda arvates nalja tegijad ei pruugi aru saada, et nende tegevusviis on ohtlik ja mõnes paigas võib olla lausa kriminaalne. Sel võib olla raskeid tagajärgi haiguste näol,» tõdes epidemioloog.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles