Lugeja küsib: miks on jogurt kahtlase konsistentsiga?

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa mango jogurt.
Saaremaa mango jogurt. Foto: Lugeja foto

«Ostsin Haapsalu Maximast Saaremaa mango jogurti, mis osutus vesiseks lurriks. Kas tootjal jäi jogurtisse paksendaja lisamata või on jogurti koostises midagi muudetud?» küsib lugeja.

Vastab Saare Delifood OÜ tootmis- ja ostujuht Marko Mägi.

Ka meie poole pöördus tarbija samas küsimuses. Küsimus on praegu üksikutes topsides, mis sattusid Maxima kauplusesse Haapsalus. Tegime kordusoste Tallinna erinevates kauplustes, kus ühtki taolise konsistentsiga jogurtit ei tuvastanud. See, mis täpselt jogurti vedelaks tegi, ei ole veel kindel. Selge on aga see, et meie poolt läks kaup välja korrektse koostisega. Jätame igast partiist näidud enda laborisse, mille näidud on kõik korras. Võimalik on, et mõne alusega juhtus midagi transportimisel - liiga kaua soojas seisnud jogurtitega võib näiteks nii juhtuda. Selgitame kindlasti välja, mis täpsemalt juhtus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles