Lugeja küsib: kas nüüd saab kiirliini bussi peatumist tellida?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirbussid igas peatuses peatuma siiski ei hakka.
Kiirbussid igas peatuses peatuma siiski ei hakka. Foto: Toomas Tatar

Eesti Buss teatas mõne aja eest, et nüüd saab neti teel pileteid ette osta kõikidesse peatustesse. Kas see tähendab, et kui seni sõitis kiirbuss mu kodupeatusest mööda, siis juhul, kui ma ostan pileti ette ära, hakkab ta seal n-ö tellimise peale peatuma?» küsib lugeja.

Vastab Tallinna Bussijaama juhatuse liige Sigrid Arus.

Kui ma saan tema küsimusest õigesti aru, siis on vastus eitav. Kiirliin, nagu ka iga teine liin, on ametlikult määratud peatustega ning bussifirma peatub vaid liiniloal märgitud peatustes. Juhul kui kiirliin peatuks igas peatuses, poleks see enam kiirliin. Vahepeatustesse saab osta pileti juhul, kui buss graafiku järgi seal peatub ning sel juhul on bussijuhil juba eelnevalt info, et nimetatud peatusest on tulemas reisija(d). Viimast siis praegusel momendil kõigi Eesti Buss OÜ poolt opereeritavatel liinidel.

Sisestades Tpilet.ee otsingusse sobiv alg- ja lõpp-peatus saab «osta» nupu olemasolu abil kohe selgeks, kas tegu on vahepeatustest müüki lubava vedajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles