Tootja ülestunnistus: jogurtikreemi tegu läks pisut viltu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa mango jogurt.
Saaremaa mango jogurt. Foto: Lugeja foto

Saaremaa ettevõte tunnistab, et ühe partii tegemisel tekkinud probleemi tõttu pole jogurtikreemil nõutavat konsistentsi. Liiga vedel kreem vahetatakse välja.

«Saare Mango jogurtikreemi 400 g, partii «kõlblik kuni 31.08.14» osa toodete konsistents oli tavapärasest vedelam, kui tarbijad on harjunud saama,» teatas Saaremaa DeliFood kvaliteedi- ja tootearenduse juht Merike Puskar. Ta selgitas, et väike osa jogurti partiist ei hapnenud piisavalt, et omandada Saare jogurtikreemile iseloomulik konsistents.

«Klientidega, kes teatasid, et ostsid vedela konsistentsiga jogurtikreemi, on võetud ühendust ja tooted on asendatud või asendatakse esimesel võimalusel,» lubas Puskar.  Ühendust on võetud ka kauplustega, kus partii müügil oli. Seetõttu ei pea paika ettevõtte poolt esimesena antud vastus, et ilmselt on tegu võimalikele probleemidele transpordil või hoiustamisel.

Saaremaa DeliFood OÜ palub klientidelt ja koostööpartneritelt vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles