Ideaalne võinuga on aukudega

Marina Lohk
, Tarbija24 reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Enam ei pea vaeva nägema igavese probleemiga, kuidas määrida leivale külma võid – lai, ümarate nurkade ja hoolikalt disainitud aukudega võinuga teeb või määrimise erakordselt mugavaks. 

Populaarses ühisrahastuskeskkonnas Kickstarter raha koguv projekt nimega ButterUp! sai alguse leiutajate murest, et naturaalset võid on sageli kohutavalt raske leivale määrida. Nii tulid nad välja erilise noa ideega, mis teeb külma või kergestimääritavaks tänu sellele, et nii-öelda riivib seda. Noa väljatöötamine võttis kuid aega ja testimisele võeti mitu erinevat prototüüpi, et selgitada välja kõige parema disainiga nuga, mida on mugav kasutada ja puhastada. 

ButterUp! võinuga on valmistatud roostevabast terasest ja seda saab pesta nõudepesumasinas. 

Nuga saab Kickstarterist tellida, panustades alates 12 Austraalia dollarist ehk 8,4 eurost. Kokku saab üks inimene tellida kuni viis nuga, mis peaksid sõltuvalt panustatud summast saabuma jõuludeks või märtsiks. Need, kes olid nõus uudse toote eest välja käima 60 AUD ehk 42 eurot, võivad proovipartii noa aga kätte saada juba septembris, mil lõppeb Kickstarteri kampaania. Kohaletoimetamise eest tuleb välja käia veel 6 dollarit ehk 4,2 eurot.

Projekti saab toetada ka väiksemate summadega alates ühest Austraalia dollarist ehk 0,7 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles