Kaheksa nippi, kuidas leida lastesõbralik lennufirma

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemate jaoks on reisides oluline leida võimalikult lastesõbralik lennufirma.
Vanemate jaoks on reisides oluline leida võimalikult lastesõbralik lennufirma. Foto: Panther Media / Scanpix

Lastega reisimine võib olla päris väsitav ettevõtmine, mistõttu tasub tähelepanu pöörata sellele, millise lennufirmaga lennata.

Reisiportaal Suitcase&Strollers koostas nimekirja nõuannetest, mille abil leida endale sobiv lastesõbralik lennufirma, vahendab news.com.au.

1. Otsi lennufirma, kes pöörab tähelepanu perekondadele

Kui lennufirma koduleheküljel jagatakse ainult ärireisijatele vajalikku infot või lennukites on lastevabad tsoon, siis ilmselt pole see väikelastega pere jaoks kõige parem valik. Näiteks Lähis-Ida lennufirma Etihad hakkas mullu peredele pakkuma nn «lendava lapsehoidja» teenust.

2. Vali lennufirma, mis on hea teeninduse eest korduvalt auhindu pälvinud

Hea näide on Singapore Airlines. Kuigi neil pole eraldi lastele mõeldud teenuseid, pakub kõrgetasemeline teenindus vanematele ometigi kindlustunnet. Singapore Airlinesi lennukites on tihti varuks nii beebitoitu kui ka titadele sobilikke salvrätikuid jms.

3. Lõbus meel ennekõike!

Lastega on igal juhul vahvam reisida lennukites, mis on lapsemeelselt disainitud. Ava Airi lennukiparki kuuluvad näiteks roosad Hello Kitty lennukid. Roosa lennuk koos vastava sisustusega tekitab lastes kindlasti palju elevust.

4. Vali uuem lennuk

Uuemad lennukid on tavaliselt mugavama ja parema sisedisainiga ning puhtamad. Näiteks lennumudeli A380 sisse on ehitatud spetsiaalne nurk, kus saab last unele kussutada.

5. Mine lennukisse koridorist

Pisikeste lastega reisides on eriti oluline, et lennukisse saaks otse koridorist ega peaks kasutama treppe ja minema alt lennuväljalt lennukisse.

6. Perereisid on kulukad, seega tasub vaadata ka odavlennufirmasid

Ole odavlennufirmasid valides siiski ettevaatlik ja uuri alati, kui palju läheb maksma lisaks pagas või muud teenused – lõpuks ei pruugi hind enam nii palju soodsam olla. Samuti võivad kaduda mõned mugavused, mis mujal lennufirmades on olemas.

7. Uuri pakutava meelelahutuse kohta

Mida rohkem pakub lennufirma lennukites erinevaid meelelahutusprogramme, seda parem lastele.

8. Suhtle teiste vanematega

Kõige paremini liigub info ikka suust-suhu. Seega küsi teiste vanemate käest nende kogemuste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles