Obama visiit tähendab lennureisijale tunde ootamist

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam
Tallinna lennujaam Foto: Laura Oks / Postimees

Tallinna Lennujaam soovitab Ameerika Ühendriikide presidendi visiidi ajal reisijatel varuda tavapärasest enam aega.

Seoses Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama visiidiga soovitatakse kõigil septembri esimestel päevadel lennujaama läbivatel reisijatel varuda tavapärasest enam aega nii lennujaama jõudmiseks, kui lennujaamast lahkumiseks.

«Paneme kõigile reisijatele südamele: palun tulge varem lennujaama, sest ootamatud liikluspiirangud Tallinna tänavatel takistavad lennujaama õigeaegselt jõudmist. Lennujaamas on mitmeid kohti, kus mõnusalt aega veeta – tulge vähemalt kaks tundi varem kohale,» rääkis Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov.

Sakkov kinnitas, et liinilennud Ameerika Ühendriikide presidendi visiidi tõttu ära ei tohiks jääda, küllaga võib ette tulla mõningaid hilinemisi.

31. augustist 3. septembrini taastatakse Eesti sisepiiril ühtlasi ka Tallinna Lennujaamas piirikontroll. Reisijatel tuleb lennujaamas läbida passikontroll, seda ka Euroopa Liidu piires reisijatel, üldjuhul ainult Eestisse siseneval suunal.

«Piirikontrolli taastamine reisijale suuri muutusi ei tähenda, kuid soovitame varuda igaks juhuks tavalisest rohkem aega,» ütles Põhja prefekt Kristian Jaani. Kristian Jaani sõnul tuleks kõigil reisijatel veenduda, et kaasas on kehtiv pass või ID-kaart.

Lisainfot piirikontrolli taastamisest saab politsei veebilehelt ning tööpäeviti kell 8-18 politsei- ja piirivalveameti infotelefonilt 612 3000.

Reaalaja lennuplaani saab järgida Tallinna Lennujaama kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles