Starmani uus teenus juba tõrkus

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Starmani just turule toodud lisateenuse TV Everywhere (TVE) töös on juba esinenud tõrkeid, mis on mõjutanud ka Ajamasina teenust.

Starmani Facebooki lehel kurdetakse ikka ja jälle, et nende digitelevisiooni paketis pakutav Ajamasina teenus ei tööta. «Iga päev on mingi jama. Vahel ei saa mitte midagi järele vaadata, siis teinekord ainult teatud saateid. Lööb ette «Tõrge, taaskäivitage digibox». Taaskäivitan, kuid siis kaob ajamasina märk üldse ära! Sõna otseses mõttes iga päev. Mille eest ma maksan?» küsis hiljuti järjekordne pahane klient.

Starmani kommunikatsioonijuht Kristi Reiland nentis, et seekord oli asi nende kõige uuemas teenuses TV Everywhere. «See on klientide seas tohutult populaarne ja ülisuur koormuse kasv tekitas teisipäeva õhtul lühiajalisi katkestusi TV Everywhere ja Ajamasina teenuste edastamises,» selgitas ta.

Tema sõnul oli tegemist tarkvara veaga, mis sai kõrvaldatud samal õhtul ning praegu töötavad teenused korrektselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles