Lufthansa piletiomanikud saavad täna lendu tasuta muuta

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa lennufirma Lufthansa.
Saksa lennufirma Lufthansa. Foto: AFP / Scanpix

Täna korraldab Frankfurdi lennujaamas streigi pilootide ühendus Vereinigug Cockpit, mistõttu saavad varem piletiostnud ja läbi Frankfurdi lendavad reisijad oma lennu vajadusel tasuta ümberregistreerida.

Piltootide ühendus Vereinigug Cockpit teatas, et täna toimub Frankfurdi lennujaamas kell 17-23 kohaliku aja järgi streik, vahendab Lufthansa kodulehekülg.

Streik mõjutab Frankfurdist väljuvaid ja saabuvaid lühikese ja keskmise kestvusega lende.

Tühistatud lendude nimekirjaga saab tutvuda siin.

Reisijatel palutakse enne lendu üle vaadata oma registreeringu staatus. Ärajäänud lendudele võib olla saadaval ka alternatiive.

Reisijad, kes lendavad Saksamaa siseselt ning kelle reisid on tühistatud, võivad streigi tõttu kasutada oma pileti alusel Deutsche Bahni ronge.

Kui ka reisija lend ei jää ära, on varasemalt ostetud piletit täna võimalik ilma tasu maksmata ümber registreerida, kuid selleks peab uuel kuupäeval toimuv reis jääma vana pileti eest tasutud summa ulatusse. Pilet peab olema ostetud enne 4. septembrit ning uus aeg ei tohi olla hiljem kui 5. detsember käesoleval aastal. Reisi sihtpunkt peab jääma samaks ning kõik varem kehtinud tingimused jäävad kehtima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles