Elioni nutiTV tasuta proovimiseks peab uue puldi ostma

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus ja vana Elioni nutiTV pult.
Uus ja vana Elioni nutiTV pult. Foto: Andres Haabu

Elioni kliente pahandab asjaolu, et kuigi ettevõte laseb oma nutiTV-d tasuta proovida, tuleb selleks ka eraldi pult osta. Proovimise järel ostab firma siiski toote tagasi.

Elion pakub klientidele võimalust proovida uut nutiTV-d 31 päeva tasuta. «Kas ma pean nüüd selle puldi ostma, et tasuta seda asja proovida. On ikka Elion – saab tasuta testida, aga puldi pean selleks ostma,» kirjutas üks klient veebifoorumis. «Ära sa seda uut pulti küll taha. Mul on mitu tuttavat Elioni seetõttu Starmani vastu vahetanud, et lolli peaga võtsid uue puldi ning vana enam tagasi ei saanudki ning see uus on nii nõme käsitleda, et vahetasid teenusepakkujat lausa,» sekundeeris teine.

Elioni avalike suhete juht Marek Unt selgitas esmalt, et uut nutiTV-d saavad kuu aja jooksul tasuta proovida kliendid, kes kasutavad Motorola digiboksi. «Amino digiboksi tehnoloogia ei võimalda kahjuks kogeda uue nutiTV täisfunktsionaalsust, selle uut menüüd ja lihtsamat kasutuskogemust,» täpsustas ta.

Unt tõdes, et uue nutiTV proovimiseks peab vana nutiTV klient tõepoolest puldi esialgu ostma. «Neilt klientidelt, kes soovivad uue nutiTV proovimise järel siiski senisele teenusele tagasi pöörduda, ostame puldid tagasi,» kinnitas ta.

Uue puldi tellimine on avalike suhete juhi sõnul väga mugav – selle saab tellida ka otse oma teleri ekraanilt ning tasuda selle eest järgmise kuu arvega. Pulti saab osta ka Elioni e-poest ja firma esindustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles