Uued tooted: Valio Forte snäkid, laastud ja riivjuust

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valio

Valio Forte tootesarja lisanduvad septembris 16 kuud küpsenud Forte Superiore tükijuust ning taassuletavas pakendis Forte Classico juustusnäkid, juustulaastud ja riivjuust.

Valio Eesti ASi turundusdirektori Krista Kalbini sõnul tingib kiire elutempo  vajaduse lihtsamate ja mugavamate lahenduste järele, mistõttu ongi septembri algusestmüügil väikestes taassuletavates pakendites käsitööna valmistatud murtud juustusnäkid, salatile sobivad õhukesed juustulaastud ning riivjuust.

Seni oli poodides müügil kümme kuud küpsenud Forte ja Eesti Parima Piimatoote 2013 tiitliga pärjatud kahekümnekuuline Forte Speciale. Nüüd sai kümnekuune juust endale nimeks Forte Classico ja valikusse lisandus ka kuusteist kuud laagerdunud juust Forte Superiore. Laastud, snäkid ja riivjuust on valmistatud kümnekuusest Forte Classico juustust.

Valio Forte juust valmib suures osas juustumeistrite käsitööna ning selle tooraineks on puhas eestimaine lehmapiim, mis pärineb peamiselt Lõuna-Eesti piimafarmidest. Valio juustumeistrid õppisid itaaliapärase Forte juustu valmistamise kunsti Itaalias sealsete juustumeistrite käe all, kelle abil valmisid esimesed Forte juustukettad Võrus 2002. aastal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles