Tallinna kohale saabunud lennuk suunati Riiga

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennujaam
Lennujaam Foto: Erik Prozes

Tallinna kohal lasuv tihke uduloor segab juba teist päeva lennuliiklust, mis tõttu hilinesid mitmed hommikul maanduvad lennud, Vilniusest saabunud lend suunati näiteks Riiga.

Tallinna Lennujaama kommunikatsioonijuhi Margot Holtsi kinnitusel on tõepoolest ka tänane ilm lennuliiklust mõjutanud.

Hommikul paksu udu tõttu Tallinna kohal tiirelnud ja lennuluba ootanud lennukitest enamik on nüüdseks maandunud. Erandiks on vaid Vilniusest Tallinna lennanud Estonian Airi lennuk, mille piloot võttis vastu otsuse sõita Riiga.

«Lennujaam sellistel juhtudel ei suuna, see on piloodi otsus ja seda konkreetset juhtumit ei oska meie kommenteerida,» selgitas Holts.

Et oma lennu õigeaegses väljumises veenduda, soovitab lennujaam kõigil reisijatel jälgida lennujaama reaalaja lennuplaani. «Suur osa hommikusi saabuvaid lende tühistati või hilineb. Nüüdsest on aga lennuraja nähtavus kaugus sedavõrd paranenud, et saabuvad lennud saavad kenasti maanduda,» lisas Holts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles