Laevafirma andis puhkajatele üllatava lubaduse

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virmalised
Virmalised Foto: SCANPIX

Norra laevafirma lubab kruiisituristidele pakkuda tasuta reisi, kui nad välja reklaamitud kruiisi ajal virmalisi ei näe.

Hurtigruten on esimene laevafirma, mis lubab oma reisijatele näidata virmalisi, kuigi nende nägemist pole võimalik ennustada ning need võivad jääda pilvede varju, kirjutab Local.

Hurtingruten on kindel, et päikse suure aktiivsuse  11-aastase perioodi lõppedes on virmalisi rohkem näha kui tavaliselt. «See ei ole trikk, me oleme veendunud, et suudame lubadust pidada,» kinnitas Hurtingruteni tegevjuht Philip Price. Pakkumine kehtib kõikidele reisijatele, kes ostavad 11-päevase tuuri «Classic Round Voyage» ajavahemikus 1. oktoober kuni 31. märts. Reis tuleb broneerida enne 30. novembrit.

Kui virmalisi ei nähta, siis saavad reisijad valida kas seitsme- või kuuepäevase reisi ajavahemikus 1. oktoober 2015 kuni 31. märts 2016. Reis Norrasse ei kuulu pakkumise sisse.

Selle nädala lõpuks ennustavad teadlased eriti võimsaid virmalisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles