EMT vihastas Samosti välja: lõpetan 20 aastat kestnud lepingu

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anvar Samost.
Anvar Samost. Foto: Toomas Huik

IRLi poliitik ja endine ajakirjanik Anvar Samost kirjutab oma Facebooki lehel, et lõpetab ligi 20 aastat kestnud lepingu EMT-ga ning liitub Elisaga.

«Septembri lõpus saab otsa minu kliendisuhe EMT-ga, mis on kestnud ligi 20 aastat. Pikalt ootasin, et äkki hakkab teenuse kvaliteet konkurentsi mõjul tõusma, aga asjata. Viimase aasta jooksul kogunes üksnes halbu üllatusi, mis üha tugevamalt letaalse otsuseni tõukasid,» teatas Samost.

Samosti sõnul on laialt teada, et EMT-l Tallinna kesklinnas Rävala, Maakri ja Liivalaia tänava kandis andmeside väga vilets. «On ka meedias juttu olnud, aga midagi pole muutunud. Näiteks esmaspäeval tervitasid mind Stockmanni ees taas tähed G, P, R ja S.»

Põhjused, miks Samost lepingu lõpetab, on veel – näiteks tülikas ooteliin, infota klienditeenindajad ja arvete esitamise süsteemi muutmine. «Kuskil aasta alguses lõpetas EMT mulle e-kirjaga arvete saatmise. Mis ei takistanud neil saata teadet võlgnevuse kohta (kuna arvet ei tulnud, siis polnud ma ka seda maksnud). Lahke teenindaja, kelle jutule pääsemiseks ma ca 20 minutit ootel olema pidin, ei teadnud asjast midagi, kuid soovitas kasutada iseteenindust,» märkis Samost.

«Viimane üllatus tuli täna (eile – toim.). EMT helistas mulle! Keegi õnnetu teenindaja oli saanud ülesande lepingu lõpetajaid ümber veenda. Lugesin ette kõik oma etteheited ja palusin need kirja panna, et ettevõtte juhid saaksid väikese sissevaate kliendi argipäeva,» kirjutas Samost.

Samost EMT veenmiskõne peale ei sulanud. «Kuna ma ei ilmutanud soovi EMT juurde jääda, siis põrutas teenindaja viimase ning hääle järgi otsustades kõike muutva argumendi: «Mis te oma telefoniga teete? Ei saa aru. No te ei saa seda ju Elisas kasutada, see on EMT võrku lukustatud! Te ostsite selle 17. detsembril 2012, seega kuni sama kuupäevani sel aastal on lukk peal. Kas lukku maha ei saa? Ei saa enne seda kuupäeva! Ja siis maksab selle mahavõtmine 30 eurot»,» vahendas Samost telefonikõne.

Samost lisas, et tänas EMT-d õnnetu teenindaja isikus särava panuse eest ning lubas oma telefoni ära visata.

EMT ütles Postimehele, et suhtles Anvar Samostiga sel teemal eile õhtul privaatselt ja meedias kliendisuhte teemat ei kommenteeri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles