Kuulutusteportaalis pakutakse uut iPhone´i võileivahinnaga

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmed lehed ahvatlevad iPhone'iga.
Mitmed lehed ahvatlevad iPhone'iga. Foto: SCANPIX

Kuulutusteportaalis Okidoki ripub üleval pakkumine, milles müüakse uut iPhone 6 alates 489 eurost, Tele2 1000eurost pakkumist arvestades on see nagu poolmuidu saadud.

Kasutaja Maksim8770 teeb enda sõnul iPhone 6 ja iPhone 6 plusi hulgimüüki. 16 GB iPhone 6 maksab tema kuulutuses 489 eurot, 64 GB ning 128 GB vastavalt sada ja kakssada eurot enam. Kallima mudeli iPhone 6 plusi hinnad jäävad 589 ja 789 euro vahele.

Euroopa Liidu ametlikele Apple toodete edasimüüjatele kehtestas Apple nn ametliku hinna 699 eurot, USAs algavad hinnad umbes 500 eurost. Tele2 ning Klick müüvad Eestis telefone praegu alates 999 eurost.

Maksim8770 teatab kuulutuses, et kõik «aparaadid on EU mudelid» ning pärit erinevatest riikidest, garantiid antakse üks aasta ja hinnad käibemaksu ei sisalda.

«Kõik aparaadid on uued, originaalpakendis,» kinnitab müüja ning lisab, et need on nn neverlock telefonid ehk mudelid, mida saab kasutada iga SIM-kaardiga. Kauba tagastamise kohta on märgitud, et neid ei võeta vastu.

Populaarsete telefonide edasimüüjalt Maksimilt ei õnnestunud Tarbija24-l veel kommentaari saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles