Lugeja küsib: kas kilepiim on Vene sanktsioonide tõttu halvema kvaliteediga?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alma kilepiimad.
Alma kilepiimad. Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

«Ostan alati sinises pakis Alma piima ja seda sai tarbida kuni «kõlblik kuni» tähtaja lõpuni. Aga viimasel ajal olen märganud, et päev-paar pärast piima ostmist muutub see müredaks. Külmik on korras. Sageli juhtub see paar-kolm päeva enne tähtaega. Ma panin tähele, et selline asi hakkas juhtuma, kui Venemaa keelas piimatoodete sisseveo. Tuleb välja, et piimatootja on hakanud oma kahjumi vältimiseks piima tootmise pealt kokku hoidma,» kirjutab lugeja.

Vastab Valio turundusjuht Krista Kalbin.

Teie pöörduja probleemi kirjeldust lugedes tundub, et tegu on sama inimesega, kes ka meile sama päringu juba on teinud. Tegu on ainsa piima säilivust puudutava tagasisidega septembrikuus.

Kontrollime igapäevaselt oma laboris säilivaid tootmispartiisid ning nendega on kõik nõuetekohane, ehk tooted säilivad probleemideta pakendil lubatud kõlblik kuni kuupäevani. Kuna me tootmisprotsessides midagi muutnud pole, siis võib järeldada, et tegu on üksikjuhtumiga, mis seotud kas toote külmaketi katkemise või hoiustamistingimustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles